Коремен хирург показва уменията си в кулинарно предаване

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Предаването MasterChef посрещна и участник лекар.

Д-р Калоян  Денков е роден 1987г в София. Завършил е медицина в МУ- Пловдив. През 2013г започва работа в Клиниката по коремна хирургия към катедра Спешна медицина и коремна хирургия във ВМА, а в момента специализира обща хирургия.

Говори гладко английски и немски език. До момента в хода на кариерата си е участвал в изготвянето на публикации свързани с хирургия в български и чуждестранни издания. Има интерес както към конвенционалната,така и към лапароскопската хирургия.

Едно от хобитата на д-р Денков е ловджийство, затова в дома му често се готви дивеч. В шоуто го води хъсът и желанието за състезание, фен е на адреналина и високите скорости. Спореля, че обича да кара мотоциклет, но е решил да го изостави, защото чака дете от годеницата си. 

Д-р Денков впечатли журито на шоуто с увереността и смелия избор на ястия, достойни за топ ресторант. Пожелаваме му успех!

__________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email