Удължава се срока за регистрация в Mеждународния конгрес по медицински науки – ICMS 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Kрайният срок за регистрация на активно участници в Международен конгрес по медицински научки – ICMS 2016 се удължава до 23 март 2016.

Не се колебайте и не пропускайте шанса да се регистрирате в един от най-големите и стари форуми за студенти по медицина и млади лекари в Европа. Остава ПО- МАЛКО ОТ 30 дни до крайния срок за регистрация на активни участници.

Международният конгрес по медицински науки за студенти и млади лекари (International Congress of Medical Sciences – ICMS 2016) ще се проведе за петнадесети пореден път между 12 и 15 май 2016 година в Медицински университет – София.

Организатор на научния форум е Асоциацията на студентите медици в България – София (АСМБ – София), член на Международната федерация на асоциациите на студентите по медицина  (IFMSA) и Европейската асоциация на студентите по медицина (EMSA), а патрон е ректорът на МУ – София, акад. проф. д-р Ваньо Митев, дм, дбн. В последните години конгресът спечели репутацията на най-голямата и най-перспективна конференция от този вид в Европа с над 500 участници.

В него вземат участие студенти, специализанти и докторанти по медицина, фармация, дентална медицина, здравен мениджмънт и други медико-биологични специалности, както и млади лекари.
Темата на тазгодишния конгрес е „Starway to science – Imagine, Invent, Inspire”. На него се очаква да представят най-новите си проучвания няколко световноизвестни изследователи.

Всеки участник или работна група представя свои проучвания и разработки в една от следните области– Терапия, Хирургия, Предклиника, Дентална медицина, Обществено здраве и Медицинско образование и се състезава със своите колеги.

Удължен срок за изпращане на абстракти: 23 март 2016. Като пасивен участник, можете да се регистрирате до началото на конгреса.

За повече информация и регистрация: www.icmsbg.org

За контакт с организаторите: info@icmsbg.org

Facebook страница: www.facebook.com/ICMSBulgaria

Twitter : www.twitter.com/ICMSBulgaria

Промо Видео : https://www.youtube.com/watch?v=Jei9EuJSxuU&feature=youtu.be

Станете част от ICMS 2016 – Открийте изследователския дух в себе си, открийте духа на София!

Официален медиен партньор на ICMS 2016 – Medical News

icms poster

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email