Най-странните предмети, намирани в ректумите на пациенти

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

При лекарите от спешния център в УМБАЛСМ “Н. И. Пирогов” се появил млад пациент със заседнала огромна дюля в ануса.

“Дойде при мен един млад мъж, хомосексуалист и каза: “Извинявайте, но си напъхах една дюля в задника”, разказва един от работещите в болницата медици. Оказало се, че младежът се хванал на бас с приятели, че ще успее да вкара плода в ануса си.

Изкарването му обаче се оказало невъзможно.

При подобни случаи са откривани вибратори, дезодоранти, дървени чукчета от хаванчета за чесън, шишета, плодове и зеленчуци. В повечето случаи предметите се вадят по неоперативен път.

Един от най-изненадващите случаи е на мъж, от когото измъкнали огромна буца чорапогащници. Той обяснил, че при всяка караница с жена си взима черните й чорапки и за отмъщение си ги слага в задника.

Друг пък си набутал в задните части чукче за чесън.
След като лекарите го извадили, той си го поискал обратно.

Преди 2 години столичанин едва стигнал до спешния център и притеснено се опитал да обясни проблема си. След като дежурните разбрали за какво става дума, веднага му направили рентгенова снимка и установили наличието на чуждо тяло в ануса му.

Наложила се спешна хирургическа намеса, защото мъжът виел от болка. След двучасова операция хирурзите успели да извадят на части половинметров изкуствен мъжки член.

В лекарския списък с куриозите попадат и женени мъже. Оказва се, че повечето от пациентите с обратни наклонности имат семейства, които очевидно са създали в опит да скрият различната си сексуална ориентация.

Само преди 2 месеца 35-годишен женен мъж с две деца от Велико Търново е приет по спешност в местната болница със силни болки в седалището. Шашнатите лекари намерили в ануса му флакон от пяна за бръснене.

Той от своя страна обяснил, че изпуснал пяната, докато се бръснел в банята. Навел се да вземе флакона, но се подхлъзнал и се нанизал на него. Опитал сам да се справи с деликатната ситуация, но флаконът потънал дълбоко и се наложило да потърси хирург. Докторите успели да отстранят чуждото тяло, без да го оперират.

Друг подобен случай си спомнят лекарите, при който извадили струговано краче на табуретка от ануса на друг млад мъж.

“Обясни, че е бил седнал на края на табуретката, столчето се счупило и крачето с дължина 15 см и диаметър 3-4 см влязло в ануса му”, разказва един от лекарите.

Шокиращ е случаят с 49-годишен от Пловдив, от чийто задник хирурзите от УМБАЛ „Свети Георги“ извадиха две краставици с обща дължина половин метър! След като си вкарал зеленчука, той разбрал, че е заседнал. Изплашен, съобщил на съпругата си и я помолил да го придружи до болницата.

Пред дежурните лекари мъжът признал, че има краставица в ануса и че много го боли коремът. За да е пълна комедията, жена му добавила, че всъщност краставиците са две и са дебели по 5 см.

Пациентът обяснил, че ден по-рано вкарал първата, за да си прави масаж на простатата. С втората искал да измъкне първата, защото била закривена. Краставиците са извадени с хирургически инструменти.

Подобен е случаят с 36-годишен мъж. Лекарите от общинската болница в Пловдив извадили от ануса му флакон от дезодорант след оперативна намеса. Докато траела срамната процедура, той бил придружаван от съпругата си. 

Пенсионер на 72 г. е най-възрастният пациент на университетската болница в Града под тепетата. Той отишъл при лекарите с бутилка в ректума. Обяснил, че си я поставил сам вкъщи, задрямал и като се събудил, видял, че тя цялата била вътре.

Преди 15-ина година в лекари от Мадан правят операция на човек, който имал в задните си части счупена бирена бутилка. Изваждането й било невъзможно и се наложило да го оперират през корема.

В болниците попадат и мъже, при които предметите са били вкарани насилствено.

Преди години докарали от Гребната база в Пловдив мъж с клон от дърво в ректума, който стърчал навън. Човекът бил хомосексуалист и пострадал след дрязга между двама младежи, които счупили клона в ануса му. Пациентът получил перитонит с много усложнения.

При друг случай в Пещера моторист докарал човек, в чиито анус е открита краставица. Оказало се, че е направена наказателна акция срещу него и някой нарочно е счупил вкараната краставица, след като я набутал в правото му черво.

Хасковски хирурзи пък още си спомнят за необичайната операция на 58-годишен мъж. От задните му части те извадили бутилка от натурален сок. Пенсионерът  разказал следната версия за станалото.

“След изхождане исках да се подмия. Загубих равновесие обаче и се нанизах на бутилката”, уточнил мъжът. Стъклото е извадено след половинчасова операция.


При анален секс приятелят на 16-годишно момиче от Пловдив й напъхал малък флакон от дезодорант. Младежът го извадил, но капачката заседнала и престояла повече от 2 месеца у момичето. През това време тя пробила стената на ректума и когато девойката най-после потърсила помощ съобщила на лекарите, че от влагалището й изтичат изпражнения.

В началото на тази година пловдивски лекари извадиха тиквичка от вагината на млада жена. Тя издълбала вътрешността, а остатъкът нахлузила по дължината на пениса на приятеля си и забравили за „атрибута”.

Така тиквичката заседнала във вагината на пловдивчанката. Тя правила опити да я извади сама, искала да избегне срещата с лекарите. Когато обаче разбрала, че няма да успее, потърсила помощ, тъй като имало опасност зеленчукът да загние във влагалището й.

Истинска находка, отново в Пловдив, откриха лекарите от общинската болница. От влагалището на 23-годишно момиче те извадиха 22-сантиметрова риба. Каракуда. Младата жена разказала, че била на риболов с приятели край язовир “Пясъчник”. Не е ясно обаче как каракудата е попаднала в половите й органи.

От влагалището на момиче от Пловдивско лекарите извадили около 30 капачки от дезодоранти, разказват те.

По идея на Пламен Станчев

___________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email