БФС поздрави магистър-фармацевтите по повод предстоящия им професионален празник

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Председателят на Българския фармацевтичен съюз проф. Илко Гетов поздрави всички свои колеги по повод предстоящия Ден на магистър-фармацевтите в България. Празникът се чества на 10 февруари. В обръщението си, проф. Гетов пожелава на работещите в сферата на фармацията здраве, щастие и профеионална реализация:

 

Уважаеми колеги,

От името на Управителния съвет на Българския фармацевтичен съюз и лично от мое име бих искал да Ви поздравя по повод Деня на съсловната ни организация!

Преди векове основоположникът на фармацията – Гален ни е призовал да бъдем в услуга на най-висшата ценност – човешкото здраве. Професионалният ни път започва именно с Клетвата на Гален, но това е само началото. Професионализмът и отношението към пациентите са превърнали практиката ни в призвание. Да обичаш и цениш живота и здравето чрез работата си, значи, че си научил най-съкровената човешка тайна.

Пожелавам Ви много здраве, лично щастие, както и нови успехи в развитието на обществения престиж на професията магистър-фармацевт, достойни последователи на Гален.

________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email