НЦОЗА организира безплатно обучение за джипита

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Национален център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) и Консорциум „Тренинг СМ Алайънс” организират обучение на тема „Ранно откриване на тревожност и депресия в първичната помощ“.

Целта на обучението е превенция на суицидността в общата популация чрез придобиване на базови знания и умения от общопрактикуващи лекари, психолози и социални работници за ранна диагностика на депресия и тревожност. Обучението е безплатно, двуетапно и е кредитирано от БЛС с 28 (двадесет и осем) кредитни точки.

Първият етап включва дистанционно – он-лайн обучение. Всички успешно преминали първия етап участници ще бъдат поканени да се включат във втория етап на обучението – безплатен три дневен интерактивен семинар, с осигурени 2 нощувки, закуски, обяди, вечери, кафе паузи и обучителни материали.

За провеждане на он-лайн обучението е разработена платформа. Необходимо е да бъде посетен следния сайт: http://dl.ncpha.government.bg и да се направи регистрация. На посочения от Вас е-mail ще получите потребителско име и парола за достъп до платформата.

За всяка допълнителна информация, можете да се свържете с експерт инж. Мария Динчева – 0876657201 и координатор Стефани Драганова – 0877337552

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email