Очаквайте от декември нова рубрика на Medical News, в която всеки медик може да бъде автор

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Уважаеми колеги,

Очаквайте от декември новата рубрика на Medical News – „Тема на месеца“.  Всеки месец тя ще бъде посветена на конкретни медицински специалности. В нея ще се публикуват оригинални научни статии, абстракти, обзори, клинични случаи, представяния на лекарства, интервюта и резултати от клинични проучвания свързани със съответната тема.

До „Тема на месеца“ ще имат достъп само регистрирани потребители на MedicalNews.bg, които чрез въвеждането на професионалния си код към съответната съсловна организация ще декларират, че са лекари, фармацевти или стоматолози.

Темите за следващите месеци са:

Декември 2015 г. – Инфекции и Гастроентерология

Януари 2016 г. – Онкология и Пулмология

Февруари 2016 г. – Ендокринология и Нефрология

Всеки от Вас може да публикува собствени статии на сайта, свързани с темата, чрез регистрация на професионален профил на:

http://medicalnews.bg/profile/login/

Можете да използвате системата ни за качване на статии или да ни изпращате разработките си на press@medicalnews.bg.

Имате възможността да публикувате клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др. Не е проблем да публикуваме и Ваши статии излизали вече в български или международни списания.

Освен това, можете да използвате платформата ни, за да споделите собственото си мнение, да коментирате актуалното от деня или да разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията..

В допълнение на това, на сайта ще се публикуват периодично и специализирани статии, до които достъп ще имат само регистрирани потребители.

С нетърпение очакваме Вашите новини и коментари.

С уважение,

Екипът на Medical News

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email