Актуални работни предложения за медици 01-07.11

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Представяме Ви актуалните работни преложения в сферата на медицината, фармацията, стоматологията и здравеопазването от началото на месец ноември. Наблягаме както на кариерните възможности от България, така и на тези от чужбина.

Ето и най-интересните работни предложения от тази седмица:

Работа за лекари и медицински сестри във Великобритания и Ирландия

Търсенето на медици на Острова е много голямо. Предлагат се интересни възможности както за временна, така и за постоянна работа.

Лекарите имат възможността да работят в държавни болници или като дежурни лекари. Изискванията са много добри познания по английски език (издържан IELTS с резултат минимум 7.5) и регистрация в британския лекарски съюз – GMC.

Подробна информация за работата като дежурен лекар, можете да намерите –ТУК.

В Ирландия се търсят специалисти и специализанти по: хематология, спешна медицина, АГ, вътрешни болести (всички субспециалности) и педиатрия. Изисква се регистрация в местния лекарски съюз – IMC и добри познания по английски, като IELTS не е задължителен.

Сестрите могат да работят както в болници, така и в т. нар. Nursing homes. Изискванията са: регистрация в NMC, английски най-малко upper intermediate, опит 2 години. Подробна информация за работата като сестра в Англия – ТУК.

Престижната частна клиника в Австрия търси български анестезиолог

Престижната частна клиника в западната част на Австрия – Д-р Шенк търси да назначи специалист по анестезиология.

Задължително изискване е устно и писмено владеене на  немски език  на ниво минимум В2.

Клиниката предлага  6-дневна работна седмица (или 40 часа на седмица) и нетно възнаграждение 2990 евро  + допълнителни 26.40 евро на ден (след данъчно облагане). Освен това се предлага и безплатна квартира.

Полагат се и коледни бонуси и платени отпуски, също така, извънредният труд се заплаща допълнително !

За повече информация, кликнете ТУК.

Работа за лекари в Германия + интензивен курс по немски

Модерни клиники в Германия търсят специалисти и специализанти.  

В допълнение се предлага интензивен двумесечен медицински езиков курс за лекари на ниво B2/C1 в Кьолн, Германия и осигуряване на апробация и място за специализация в немски клиники.

Освен това се осигурява индивидуална консултация от представител на немска езикова школа и изготвяне на план за езиково обучение и придобиване на сертификат по немски език B2, C1 и медицински немски.

По време на курса лекарите се настаняват при немско семейство, с цел запознаване с немската култура и интеграция

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Медицински сестри за Германия

Болници, клиники и старчески домове в Германия набират български медицински сестри. Изискват се владеене на немски език на ниво A1, трудов стаж и готовност за работа на смени.

Компанията предлага цялостна подкрепа при подготовката на документите за кандидатстване, а след това и за признаване на медицинското Ви образование. Поемат се 50% от разходите за курс В1 и/ или В2 по немски език на кандидатите, разходи за пътуване и престой за интервюта в Германия.

Освен това се осигурява и помощ при намиране на жилище и специално контактно лице с български език, което посреща всеки кандидат в Германия и му помага при уреждането на всички формалности.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Стоматолог за работа в Дания с възможност за откриване на частна практика

Модерна частна клиника в Дания търси стоматолози. Изискват се 5 години опит като частен стоматолог, много добри познания по английски език, желание за откриване на частна практика в Дания.

Организира се безплатен интензивен курс по датски за одобрените стоматолози и семействата им, както и безплатно посещение на болницата с цел запознаване с работния процес и бъдещите ви колеги.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Психиатри за Дания

Търсят се български специалисти по психиатрия с добри познания по английски език за работа в модерна клиника в Дания.

Предлагат се: годишна заплата от 94 000 евро, 37-часова работна седмица, 6 седмици платена отпуска, помищ при намиране на жилище, съдействие при изготвянето на всички нужни документи.

Организира се безплатен интензивен курс по датски за одобрените психиатри и семействата им, както и безплатно посещение на болницата с цел запознаване с работния процес и бъдещите ви колеги.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email