БФС връчи годишните си стипендии на заслужили студенти по фармация

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

В навечерието на Деня на народните будители Българският фармацевтичен съюз връчи на официална церемония на 30 октомври т.г. своите годишни стипендии на студенти по фармация. За втора поредна година инициативата си поставя за цел да насърчава и подпомага талантливи млади хора – студенти по фармация в академичния и професионалния им път.

Церемонията по награждаването се състоя в новата сграда на Факултета по фармация към Медицински университет – Варна с любезното съдействие на ръководството на факултета в лицето на неговия декан проф. Диана Иванова.

Специална комисия на Българския фармацевтичен съюз определи тазгодишните отличени студенти, като освен на база отличен успех и препоръки от хабилитирани преподаватели, бъдещите млади фармацевти бяха оценявани и за активността си и интереса към фармацевтичната наука и практика.

Наградени бяха стипендиантите:

Даниела Христова Попова, Фармацевтичен факултет към МУ-София

Станила Серьожева Стоева, Факултет по фармация към МУ-Варна

Красен Спасов Тонев, Факултет по фармация към МУ-Варна

Наградите връчиха главният секретар на БФС маг.-фарм. Светослав Крумов, заместник-председателят на БФС маг.-фарм. Тодор Найденов и председателят на Комисия по качество на БФС маг.-фарм. Цветанка Дечева, като пожелаха на младите си бъдещи колеги успешна професионална реализация и нестихващ стремеж към нови познания и умения в областта на фармацевтичната наука и практика.

bfs

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email