Болницата в Ловеч е с нов прокурист

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Болницата в Ловеч е с нов търговки управител.

Начело на лечебното заведение застава д-р Снежина Митова.  Тя е заместник-директор по медицинската дейност от 15 години и в работи в болницата от 30 години.

Едногодишният договор на досегашния прокурист д-р Донка Минкова е изтекъл и не е бил подновен, заяви  д-р Митова, цитирана от БТА.

Тя е назначена до провеждане на извънредно общо събрание на акционерите, на което да се избере изпълнителен директор.

Очакванията са това да бъде изпълнено в края на тази или началото на следващата година.

Предишният изпълнителен директор д-р Тихомир Бенев подаде оставка преди година и се наложи назначаването на прокурист. Тогава задълженията на лечебното заведение към доставчици на услуги и консумативи възлизаха на около 3 милиона лева.

В края на декември миналата година заради натрупани задължения бе спряно газоснабдяването и известно време болницата се отопляваше на алтернативно гориво.

От август лечебното заведение отново е без газ. В момента се водят преговори, за да се осигури отоплението през зимните месеци, заяви д-р Митова.

Източник: БТА

___________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email