Национална конференция по хепатология през ноември в София

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Национална конференция по хепатология ще се проведе на 27 и 28 ноември в хотел “Маринела” в София. Организатори на събитието са Българско дружество по гастроентерология и Българска асоциация за изучаване на черния дроб.

Темата на конференцията е посветена на най-сериозните усложнения на чернодробната цироза, един важен проблем за клиничната практика на всички гастроентеролози. Предвидени са обзорни доклади на някои от водещите специалисти в областта на българската хепатология като проф. Матева, проф. Владимиров, проф. Коцев, проф. Кацаров, доц. Генов, проф. Кръстев, проф. Таков, проф. Антонов, проф, Чернев, доц. Желев, д-р Митова и др.

Освен това ще се проведе и сесия “Млади гастроентеролози”, в която ще бъдат представени интересни случаи от клиничната практика. Предвидена е и сесия “Master Class”, в рамките на която ще бъдат обсъдени научни проекти в областта на гастроентерологията и хепатологията и ще се разгледат различните форми за тяхното финансиране.

Специален гост на конференцията ще бъде проф. Маркус Пек-Радосавлйевич от Медицинския университет във Виена, който ще проведе специална сесия и ще сподели опита си с българските гастроентеролози.

Таксата за участие до 31 октомври е 150 лв за лекари, 100 лв за специализанти и пенсионери, а студентите са освободени от такса.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email