Определиха носителите на отличието “Лекар на годината” за област Стара Загора

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

На официална церемония регионалната лекарска колегия в Стара Загора връчи традиционните награди за Лекар на годината. Признанието, чрез което се отличават медиците с най-голям принос през годината, се връчват на регионално ниво за 10-ти път. 

Всички номинации се обсъждат на заседание на Управителния съвет на  Регионалната лекарска колегия в три категории – първична, специализирана  извънболнична помощ и болнична помощ.

Наградата в категорията за общопрактикуващ лекар бе присъдена на  д-р Митко Желязков, също отличен от МЗ и в класацията за 100-те най-добри общопрактикуващи лекари.

Акушер-гинекологът д-р Стефан Бузалов получи признание в категорията “ Специалист в извънболничната помощ“.

Наградата получи и д-р Живко Паунов- хирург в Общинската болница в Чирпан, в категорията „Лекар в болничната помощ“.

Наградите за Лекар на годината  на национално ниво ще бъдат връчени на 64-тия Извънреден събор на БЛС, който ще се състои на 31-ви октомври в Равда.

____________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email