Медици от УМБАЛСМ “Пирогов” спасиха ръката на момиче

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Късно снощи момиче от Своге от прието в болницата по спешност късно поради тежка травма на лявата ръка. Момичето има три фрактури, заради които се е наложила незабавна операция.

Д-р Атанас Кацаров, шеф на Клиниката по детска травматология в УМБАЛСМ “Пирогов” и екипът му са били извикани по спешност вчера вечерта в болницата.

Екипът влиза в операционната зала преди полунощ и приключва работа в малките часове на 19 октомври, тъкмо за да посрещнат празника- Деня на Св. Иван Рилски. Операцията на момичето е преминала успешно.

Пациентката е настанена в  клиниката по детска травматология на лечебното заведение. Момичето ще остане в нея, докато състоянието му изисква лекарско наблюдение.

____________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email