Кариерен форум “Магистър-фармацевт – а сега накъде?” ще се проведе във ФФ на МУ-София

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

На 21 и 22 октомври в Първа аудитория на Фармацевтичния факултет към МУ-София ще се проведе кариерен форум за фармацевти и студенти по фармация “Магистър-фармацевт – а сега накъде?”.

Организатор на събитието е Българската фармацевтична студентска асоциация, която е официален партньор на Medical News.

След като завършат своето фармацевтично образование, в следствие на положения усилен труд в продължение на 5 години, повечето магистър-фармацевти се питат “А сега накъде?”.

“Успехът на образованието се определя чрез широкия спектър на професионални среди, в които можем да се реализираме чрез него”, споделят младите фармацевти.

“Елате, за да научите как и къде ще можете да се изявите професионално, благодарение на дипломата си на магистър-фармацевт !!!”, призовават още те.

В рамките на 2 дни – 21.10 и 22.10 – в Първа аудитория на Фармацевтичен факултет ще бъдат представени кратки разкази на 10 магистър-фармацевти, завършили през последните 10 години, всеки от които се е реализирал в различна професионална среда . Всеки един от тях ще разясни как е започнал кариерата си, какви трудности е срещнал в процеса на работа и какви са предимствата на кариерния път, който е избрал.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email