Актуални работни предложения за медици 09-16.10

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Всяка седмица Ви представяме актуалните работни предложения в сферата на медицината, фармацията, стоматологията и здравеопазването. Наблягаме както на кариерните възможности от България, така и на тези от чужбина.

Ето и най-интересните работни предложения от тази седмица:

Невролози за Дания

Търсят се български специалисти по неврология с добри познания по английски език за работа в модерна клиника в Дания.

Предлагат се: годишна заплата от 94 000 евро, 37-часова работна седмица, 6 седмици платена отпуска, помищ при намиране на жилище, съдействие при изготвянето на всички нужни документи. Организира се безплатен интензивен курс по датски за одобрените невролози и семействата им, както и безплатно посещение на болницата с цел запознаване с работния процес и бъдещите ви колеги.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Реномирана частна клиника в Австрийските Алпи търси български мед. сестри

Престижната частна клиника Санаториум „Д-р Шенк“, намираща се в Австрийските Алпи (6780 Schruns) търси да назначи на постоянна работа медицински сестри от България

Поради изключително високото реноме на клиниката, се търсят медицински сестри и болногледачи с опит, добре поддържан външен вид и маниери. Важно условие е устно и писмено владеене на немски език  на ниво минимум В1.

Работата е 6 дни седмично, а работната седмица е максимум 40 часа. Месечната нетна (след данъци) заплата е € 2390. Освен това, се осигуряват и безплатна квартира, коледен бонус, платени отпуски и допълнително заплащане за извънредни часове работа.

Медицинска сестра за частен център в Кипър

Частен медицински център по дерматология, естетична медицина и епилация в гр. Пафос, Кипър търси да назначи медицинска сестра на временна или постоянна работа. Изискват се добър английски език, като познанията по гръцки са предимство, комуникативност и мотивация за работа. Предлага се атрактивно заплащане и възможност за бонуси.

Сестри и болногледачи за Великобритания

Предлага се кариерна възможност за медицинските сестри и болногледачи, които могат да станат част от екипа на едни от най-добрите медицински центрове за възрастни хора във Великобритания.

Изискванията сапознания по английски език. Не се изисква опит. Заплащането е 4000 британски паунда за сестри на месец и межди 1500 и 3000 паунда на месец за болногледачи. Поема се самолетния билет до Острова, като се предлагат и допълнителни бонуси.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Медицински/ търговски представители за Пловдив и Стара Загора

Фармацевтичната компания „Инбиотех ООД“ търси медицински/търговски представители на пълен работен ден за гр. Пловдив и гр. Стара Загора

Изискванията към кандидатите са: задължително завършена обща медицина или магистратура по фармация; отлични презентационни и комуникативни умения, самоинициативност и организационни способности; притежаване на шофьорска книжка и възможност за пътувания в региона; опит като медицински/търговски представител се счита за предимство, но не е задължителен.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Лекари специалисти за Германия

Лекари със специалност се търсят за  работа в болници и клиники в цяла Германия. Изискванията са завършено висше медицинско образование и познания по немски на ниво В2.

За пълното описание на длъжността натиснете ТУК.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email