НЗОК: Срещата с организации на пациентите с ревматологични заболявания ще се състои на 15 октомври

Срещата с пациентски организации на хора с ревматологични заболявания ще се състои на 15 октомври, съобщиха от пресцентъра на НЗОК.

На официалната страница на Здравната каса излезе следното съобщение:

На 2. октомври 2015 г., след проведена среща между подуправителя на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) – г-жа Иванка Кръстева, представители на три пациентски организации – Асоциацията на пациентите с ревматоиден артрит (АПРА), Организацията на пациентите с ревматологични заболявания в България (ОПРЗБ) и Българското сдружение на болните от болестта на Бехтерев (БСБББ), както и проф. д-р Рашо Рашков, национален консултант по ревматология, и проф. д-р Румен Стоилов – председател на Българското дружество по ревматология, на официалната интернет страница на институцията бе публикувана информация, че следващата тристранна среща ще бъде на 12. октомври 2015 г.

Поради ангажираност на страните, участващи в разговорите, срещата ще се състои на 15. октомври (четвъртък) 2015 г., от 15 часа, в Централното управление на институцията.

За повече информация: Официална страница на НЗОК

____________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email