УМБАЛ „Света Екатерина“ ще отбележи Европейската седмица на донорството

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

На 12 октомври от 11:00 часа в аула „Максима“ , УМБАЛ „Света Екатерина“ ще отбележи Европейската седмица на донорството, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение.

Целта на общественото отбелязване на Европейския ден на органното донорство и трансплантация е насърчаване на обществения интерес и на дискусиите по темата.

Цели се и предоставяне на информация относно донорството и трансплантацията, за да се подтикне обществото и неговите членове към вземане на информирано решение за органно донорство.

Кампанията ще протече под надслов „Частица от теб може да бъде за някого целия свят!“, като по този начин ще отдадем почит към паметта на донорите и ще изразим благодарност към техните близки.

Източник: Агенция “Фокус

____________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email