БАНМХ удостои с почетен плакет председателя на БЛС д-р Венцислав Грозев

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

Председателят на БЛС д-р Венцислав Грозев бе удостоен с плакет и грамота от Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика, се пише на официалната страница на Лекарския съюз.

Наградата се присъжда по повод дългогодишното сътрудничество между двете организации. Тя беше връчена на 4 октомври от председателя на Асоциацията акад. проф. д-р Екатерина Титянова  при откриването на Първия национален конгрес по невросонология и мозъчна хемодинамика с международно участие.

„Искам да изкажа своята благодарност за това, че БЛС стоеше 10 години зад нас и подкрепяше дейността ни”, заяви акад. Титянова при връчването на отличието.

В програмата на форума взеха участие над 300 делегати от Австрия, България, Грузия, Македония, Сърбия, Русия, Швейцария, Китай и Кипър. С това събитие Българската асоциация по невросонология и мозъчна хемодинамика отбелязва десетата годишнина от създаването си.

БЛС предостави стипендия за участие във форума на Катя Казакова, ординатор в неврологичното отделение на филиала на МВР болницата във Варна.

____________________________________________________________________

Регистрирайте си профил в Medical News и публикувайте собствени статииТУК.  Вече сами можете да създавате медицински новини!

Споделете собственото си мнение, коментари и размисли; разкажете истории свързани със света на здравеопазването, медицината, фармацията или стоматологията. Публикувайте и Ваши клинични случаи, оригинални статии, обзорни статии, клинични снимки с въпроси към тях и др.

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email