Клинични стажове в САЩ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on reddit

lsu-medical-students-cropjpg-0160e86fb00d1608 American Medical Opportunities Worldwide е иновативна програма специално създадена за студенти по медицина и млади лекари, учещи и работещи извън границите на САЩ, която дава възможност за клинични стажове във всички щати на страната, като за разлика от други подобни програми тази е със значително улеснена процедура по кандидатстване. Заинтересованите студенти, специализанти, докторанти и лекари имат възможността да кандидатстват за стаж в предпочитания от тях месец, град и специалност.

Програмата предоставя изключително улеснен достъп до американската здравна система. Организаторите създават индивидуална програма и осигуряват личен ментор за всеки един участник, осигуряват се настаняване и транспорт, според интересите на кандидата, в допълнение на всичко това, всеки стажант има достъп до седмичен уеб-базиран семинар на медицинска тематика, он-лайн курс за подготовка за USMLE и до кариерни съвети от консултант.

Кандидатстването за програмата изисква следните документи: CV, имунизационен паспорт, уверение, TOEFL (незадължителен), формуляр за кандидатстване. В момента в който документите бъдат изпратени, организаторите се свързват с посочените от вас клиники в посочените от вас градове, след около един месец ви предоставят опциите, от които може да изберете най-добрата за вас.

Таксите на програмата са $1499 за стаж, по време на който нямате право да извършвате манипулации и $1999 за такъв, който ви дава право. Организаторите намират и подходящата за вашия бюджет квартира ( цената не се включва настаняването и битовите разходи).

За повече информация посетете официалния сайт на програмата: http://www.amoworldwide.org

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email